Weboldalunkon cookie-kat használunk
a cookie-k célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
×

Ipari takarítógép javítás

Takarítógép javítás, felszívógumi csere

A takarítógépeken általában a felszívógumiból van egy első és egy hátsó. A padlónak egyenletesen érintkeznie kell a gumibetéttel a szerelvény hossza mentén, hogy megfelelő tömítést biztosítson a vákuum fenntartása és a levegőáram maximalizálása és koncentrálása érdekében.

Az elülső gumilap lehetővé teszi, hogy a padlón lévő folyadék áthaladjon a gumibetétben levő csatornákon vagy hornyokon a szerelvénybe. Biztosítania kell a tömítést, de nem töröli le a padlót, és általában nem kopik olyan gyorsan, mint a hátsó gumiél. A hátsó gumiél a törlőlap. Sima, éles szélű, amely a padlót száraz állapotra törli. A hátsó gumiél sokkal gyorsabban kopik, mint az elülső penge, és jó állapotban kell lennie ahhoz, hogy megfelelően végezze el munkáját. Minden típusú takarítógéphez tudunk felszívógumit biztosítani, gyári vagy utángyártott kivitelben is.

×

 

 

Takarítógép javítás

A padlónak egyenletesen érintkeznie kell a gumibetéttel a szerelvény hossza mentén, hogy megfelelő tömítést biztosítson a vákuum fenntartása és a levegőáram maximalizálása és koncentrálása érdekében.

 

MEGNÉZEM


TOP